Lid worden

U doet mee door eenmalig minimaal € 50,- te lenen aan Deltawind. Het maximum leenbedrag is € 5.000 (voor aspirant-leden, onder de 18 jaar is het maximum € 1.000). Met uw lening aan Deltawind draagt u bij aan de ontwikkeling van duurzame energieproductie op het eiland.  Als lid wordt u uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering die 2 keer per jaar plaatsvindt. Hier wordt besloten over de coöperatie en haar projecten.  Over de eerste € 50,- ontvangt u 10% rente, over alles hier boven gemiddeld 6% rente. 

NB In het eerste kwartaal van 2018 wijzigen de voorwaarden voor lidmaatschap. Vanaf dat moment zal er niet meer rechtstreeks geleend kunnen worden aan de coöperatie. Voor uitstaande leningen blijven de leningvoorwaarden grotendeels van kracht.
Financiële participatie in windprojecten is vanaf dat moment alleen nog mogelijk rechtstreeks in het project middels obligaties.

Alle leden ontvangen hierover op tijd bericht. 

 

  • VERDER
AMF
 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Investeren in Windpark Krammer binnenkort mogelijk! Lees meer via https://t.co/iKsd1DZVRv. #krammer #windenergie #wind
2 dagen geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Coƶperatie Deltawind houdt op maandag 12 maart een extra Algemene Ledenvergadering voor haar leden. Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor de extra Algemene Ledenvergadering van…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden