image

Twee keer per jaar (voor- en najaar) houdt Coöperatie Deltawind haar reguliere ALV waarin leden meebeslissen over bijvoorbeeld de begroting en de jaarrekening van de coöperatie. Ook wordt er soms een bijzondere ALV gehouden als er een apart onderwerp op de agenda staat waar de leden een belangrijke stem in hebben. Op deze pagina brengen we je op de hoogte over de eerst volgende ALV en relevante vergaderstukken.

Eerstvolgende ALV

image
  • Donderdag 4 november wordt er in De Grutterswei in Oude-Tonge een bijzondere ALV gehouden over het voornemen van de coöperatie om een nieuwbouw kantoorpand te realiseren, waaronder ook het besluit tot aankoop van de grond in Oude-Tonge. Daarnaast wordt de beleidsvisie van de coöperatie besproken. Aanvang: 19.30 uur.
  • Op maandag 6 december houdt de coöperatie de najaars-ALV in ‘t Diekhuus in Middelharnis waarin het bestuur aan de leden vraag om goedkeuring van de begroting. Aanvang: 19.30 uur.

Voorbereiding

Voor de extra ledenvergadering op 4 november ontvang je vooraf geen vergaderstukken.

De definitieve vergaderstukken voor de vergadering van maandag 6 december ontvang je circa 10 dagen voorafgaand aan de vergadering in de vorm van het ledenboekje Windkracht. Daarin lees je ook welke agendapunten er verder op de agenda zijn gekomen.

 

up