image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Een coöperatie is een vereniging met bedrijf en kan alleen maar bestaan met actieve bijdrage van haar leden. Er zijn verschillende manieren om bij te dragen. Deelnemen aan de ledenvergaderingen is de eerste stap. Wanneer je betrokken wilt worden bij beleid en bestuur kun je je aanmelden voor de Klankbordgroep. Ben je meer een doener dan is de rol van ambassadeur misschien iets voor je. Een bestuurslidmaatschap behoort ook tot de mogelijkheden, wanneer zich daar een vacature voordoet.

Ambassadeurs

image

Coöperatie Deltawind is regelmatig te vinden op het eiland om met mensen in gesprek te gaan over de doelstellingen en activiteiten van Deltawind. Deltawind heeft daarom een team van ambassadeurs dat zich hier voor inzet. Als ambassadeur wordt je ook betrokken bij beleidsontwikkeling, of kun je je eigen project inbrengen.

Als ambassadeur zijn er geen vaste verplichtingen. Op onregelmatige basis word je gevraagd om Deltawind te promoten of te ondersteunen bij een bepaalde activiteit. Kun je dan niet? Geen probleem, er komt snel weer een nieuwe kans. Voor promotionele activiteiten is een vergoeding per dagdeel beschikbaar.

Enkele van onze ambassadeurs treden ook op als Energiecoach en helpen huishoudens met eenvoudige energiebesparende maatregelen.

Heb je interesse bij te dragen als ambassadeur of energiecoach meld je dan bij Robert Koster via koster@deltawind.nl.

 

 

 

 

Klankbordgroep

image

De Klankbordgroep is klankbord voor bestuur en directie. In feite bekleden ze een vooruitgeschoven post namens de Algemene Ledenvergadering (ALV) met als taak wat dieper en meer in detail in te gaan op bijvoorbeeld jaarverslagen, accountantsverklaring en beleidsvoornemens. Zij leggen in de ALV verantwoording af over hetgeen ze hebben aangetroffen. Wanneer je graag in de toekomst een bestuursfunctie wilt gaan vervullen is de Klankbordgroep een goede opstap.

Op de foto v.l.n.r.: Fred Warbroek, Silvia van der Vlugt, Wim Standhardt, Jasper Dogterom, op de foto ontbreekt Roelof Veldhuizen.

 

Bestuur

image

Ook het bestuur zoekt eens in de paar jaar nieuwe leden. Vacatures worden gepubliceerd in het ledenboekje en op onze website.

Hier kun je meer lezen over het bestuur. 

WORD OOK AMBASSADEUR

Stuur een mailtje met je
motivatie naar
info@deltawind.nl

up