image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Deltawind heeft haar aandeel in de windopgave op Goeree-Overflakkee bijna volbracht. De laatste windparken worden gebouwd. De energieopbrengsten gaat Deltawind besteden aan nieuwe innovatieve projecten. Ideeën voor dit soort projecten kunnen door iedereen worden ingediend.

Een coöperatie is een vereniging met een bedrijf. De leden worden actief betrokken bij het behalen van de statutaire doelen. Bij Deltawind kunnen ze op verschillende manieren betrokken zijn. Zie daarvoor ook onder Governance.

Een specifiek aspect van de doelstelling betreft innovatie.

Coöperatie Deltawind heeft sinds juni 2019 een budget voor innovatieve projecten: het innovatiefonds. De Focusgroep Innovatie bewaakt mede dat de uitgifte uit dit fonds zinvol en doelmatig zijn.  Zij adviseert het bestuur over nieuwe projecten en mogelijke investeringen die hierin worden gedaan. Om ideeën te toetsen die worden ingebracht door leden en relaties is er een werkwijze ontwikkeld. Lees hieronder hoe je kunt bijdragen en denk mee!

De commissie bestaat uit Marcel Alderliesten (voorzitter), Fred Warbroek, Berry van den Brink en Gjalt Huppes.

 

image

We zijn altijd te vinden voor innovatieve ideeën. Dus aan leden en anderen de oproep om mogelijk kansrijke projecten te melden. Samen weten we tenslotte meer.  Via onderstaand formulier kun je jouw ideeën met ons delen. We zijn benieuwd naar jouw voorstel!

 

DENK MEE
image

Niet ieder idee is kansrijk. De adviescommissie toetst ingebrachte ideeën: passen ze bij Deltawind, zijn ze realistisch genoeg om er tijd in te steken? Onder  ‘toetsingscriteria’ kun je bekijken aan welke voorwaarden een idee moet voldoen om een project te worden. Op die manier kun je zelf ook een inschatting maken van de haalbaarheid van jouw idee.

TOETSINGSCRITERIA

We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

DENK MEE
up