image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Windpark Battenoert levert stroom voor 11.000 huishoudens. Deze stroom (en ook gas, van andere leveranciers) kun je rechtstreeks op een gemakkelijke manier afnemen via het platform van Vandebron. Vandebron maakt het gemakkelijk om als consument de bron van je eigen energie te kiezen. En zoals je op het platform kunt zien, vraagt Deltawind daarvoor een concurrerende prijs.

image

Hoe werkt overstappen?

Vandebron regelt alles: van het overstappen en de klantenservice, tot aan een betrouwbare en duurzame levering van elektriciteit en gas.  Je moet je alleen aanmelden. Via de website van Vandebron kun je binnen drie minuten overstappen. Door op wijzig te klikken pas je jouw geschatte jaarverbruik aan. Je kiest een contractduur en vult alle gegevens in. Vervolgens klik je op verder. Als lid van Deltawind krijg je tussen de €50 of € 100,- korting, afhankelijk van welk contract je kiest (gas en/of elektra). Om hier gebruik van te maken kun je bij Deltawind een actie-link opvragen om de aanmelding vervolgens zelf in orde te maken.  Wil je overstappen? Vraag dan deze actie-link op door een e-mail te sturen naar leden@deltawind.nl.

Wat doen we met uw geld?

De verkoop van onze stroom is natuurlijk een belangrijke inkomstenbron van Coöperatie Deltawind. Met deze inkomsten zetten we in op verdere verduurzaming van Goeree-Overflakkee. Het doel blijft om duurzame energie op te wekken in eigendom van de lokale bevolking. Tegelijkertijd stimuleren we efficiënt energiegebruik.

Over Vandebron

Sinds 2014 levert Vandebron 100% duurzame energie. Jij kiest zelf jouw energiebron; in dit geval natuurlijk Coöperatie Deltawind. In tegenstelling tot een traditioneel energiebedrijf maakt Vandebron geen winst op je energieverbruik. Zo betaal je minder voor je duurzame energie, en ontvangt jouw energiebron meer voor zijn energie. Inmiddels kopen al ruim 70.000 huishoudens hun energie rechtstreeks Vandebron. Samen maken we Nederland een stuk duurzamer.

 

Overstappen

Schone en lokaal opgewekte energie kun je afnemen via Vandebron

Ons aanbod via Vandebron
up