image

Wil jij aan de slag met het energiezuiniger maken van jouw woning, maar weet je niet goed waar te beginnen? Het is mogelijk om een afspraak te maken met een energiecoach. Deze energiecoach van het Energieloket GO komt bij jou thuis of brengt op afstand (telefonisch of online) in beeld waar je energie kunt besparen. De overheid betaalt dit jaar de kosten voor dit gesprek.

Wat kan een energiecoach voor je betekenen?

image

Jouw coach is iemand die door eigen ervaring en opleiding meedenkt over de meest efficiënte keuzes. Op afspraak bekijkt de coach samen met jou de situatie in je woning op basis van een aantal uitgangspunten:

  • Doen wat nu al kan: isoleren en zelf energie opwekken heeft altijd zin;
  • Aanhaken op natuurlijke momenten wanneer je gaat verhuizen of verbouwen;
  • Aansluiten op de warmteplannen van de gemeente.

Na afloop krijg je een rapport waarin duidelijk staat hoe en waar jij energiewinst kunt boeken. Hiermee kun je vervolgstappen zetten, zoals offertes aanvragen bij aannemers en/of installateurs.

Zet geluid of ondertiteling aan om animatievideo te bekijken. 

image

Wil je een energiecoach aan huis? Vul dan hier jouw contactgegevens in.

Aanmelden voor Energiecoach aan huis

Goed om te weten

image

De energiecoaches worden opgeleid om medebewoners op weg te helpen bij het maken van keuzes. Dat doen zij bij voorkeur in hun eigen woonkern.  Met de hulp van een energiecoach ben je beter in staat om te overzien wat er in jouw huis kan worden aangepakt en op welk moment dit handig is.

Zo nodig geven de coaches tips over het inwinnen van specialistische kennis, het aanvragen van offertes of verwijzen ze je naar een van de workshops.

Wil je graag feedback geven of heb je klachten over het coachgesprek dat je hebt gehad mail dan naar de coördinator Robert Koster: koster@deltawind.nl.

Privacyverklaring

 

Wil je zelf aan de slag?

Meer informatie
up