Jubileum

Op zaterdag 6 september vierden veel leden van Deltawind het 25-jarig bestaan van Deltawind op het terrein van het RTM Museum in Ouddorp, dat speciaal voor deze gelegenheid was opengesteld. Dat het een geslaagde dag was, blijkt wel uit de volgende reacties.

"Via deze mail wil ik jullie als Deltawindgroep heel hartelijk bedanken voor de geweldig georganiseerde jubileumdag. Het was heerlijk toeven in jullie midden bij het RTM museum. Dikke complimenten voor al die vrijwilligers en het gevarieerde programma..."

"Het jubileumfeestje was voor mij heel leerzaam en prettig. Bedankt daarvoor en wellicht tot ziens..."

"Hartelijk dank voor het gezellige feest van afgelopen zaterdag, ter ere van ons 25-jarig jubileum. Wij hebben genoten. Na een heerlijke fietstocht langs de Grevelingen kwamen wij rond 12.00 uur bij de RTM Remise aan. Genoten van een portie heerlijke poffertjes, broodje Hamburger, broodje kaas, karnemelk en een lekker ijsje. Om 14.00 uur een leuke rit met het treintje gemaakt naar Scharendijke. Terug nogmaals een portie poffertjes en een lekker kopje thee/koffie met een kruudplaatje. De catering was FANTASTISCH. Het leek wel LUILEKKERLAND. Praatje gemaakt met een RTM medewerkeer, die zei, dat hij zijn meegenomen brood had laten staan en heerlijk aan de lekkernijen van Deltawind was begonnen. Zelf zaten wij op een bankje bij het museum, vanwaar wij een heel goed uitzicht hadden op het totale gebeuren. In de hal speelde een bandje en met al die kraampjes en mensen leek het net een scene uit MIDSUMMER MURDERS. U weet wel, die Engelse detective. Rondom ons ook allemaal lovende reacties van genietende mensen. Een heerlijk weertje, niet te warm, wat wil je nog meer. Op deze manier wilden wij U hartelijk bedanken voor het ons aangeboden feest. Het was een dag om nooit te vergeten. DELTAWIND weet haar leden te verwennen !!!!!! Wij hopen nog heel lang LID te blijven !!!!!! ..."

Ook de pers besteedde aandacht aan het 25-jarig bestaan, het jubileumfeest en de schenking van zonnepanelen aan het RTM.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Hoofdlijnen Klimaatakkoord: 18 tot 24 gigawatt windenergie in 2030. https://t.co/WfbCuUwkKV
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden