Activiteiten en acties voor leden

Deltawind organiseert periodiek activiteiten en acties voor haar leden. Deels heel inhoudelijk over de koers van de cooperatie. Maar ook breder door middel van lezingen en excursies.  

Meepraten over de koers van de coöperatie

Ieder jaar zijn er in het voor- en najaar de algemene ledenvergaderingen waar gepraat wordt over de projecten die in uitvoering zijn en de financiën die daarmee samenhangen. De leden beslissen samen welke koers de coöperatie vaart en bepalen of grote investeringen gedaan mogen worden. Incidenteel zijn er extra ledenvergaderingen. Zo was er in het najaar van 2012 een grote discussiebijeenkomst waarin de leden met stemkastjes hun mening konden geven over allerlei onderwerpen waar de coöperatie mee bezig is. 

Voorlichtingsavonden

Er komen in de komende jaren zo'n 65 extra windturbines op Goeree Overflakkee. En daarnaast worden er ongeveer 35 rond de Krammersluizen geplaatst. Deltawind organiseert geregeld voorlichtingsavonden voor leden en andere geïnteresseerden over deze projecten.  Dat doen wij soms alleen, als coöperatie, maar ook geregeld samen met andere partijen zoals de gemeente of anderen die windturbines willen bouwen op het eiland. 

Dynamo Deltawind

De leden organiseren zelf ook activiteiten. Dit onder de noemer Dynamo Deltawind. Het gaat dan bijvoorbeeld om lezingen en excursies rond het thema duurzaamheid. De laatste Dyamo Deltawind is op vrijdag 7 oktober 2016.  De eerstvolgende verwachten we opnieuw in oktober van 2017. Klik voor meer informatie op Dynamo Deltawind in het linkermenu.

Warmtecamera

Benieuwd waar de warmte je woning verlaat? Maak dan snel een afspraak met Cor van Reede en laat een warmtefoto maken van jullie huis. Op deze foto is precies te zien waar de warmte uit je woning lekt. Cor legt vervolgens uit welke maatregelen uitgevoerd kunnen worden om het aantal warmtelekken terug te dringen. Zo kunt kun je energie besparen en het is nog eens duurzaam ook. Durf jij de confrontatie aan? E-mail dan naar warmtefoto@deltawind.nl.

Activiteiten in de komende maanden

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: ECN onderzoekt hoe grootschalige zon-pv mooie plek krijgt in leefomgeving. https://t.co/47v2M9cjGc
1 dag geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Voor zowel Windpark Blaakweg als Windpark Suyderlandt ontvingen we afgelopen week het bericht dat de SDE+- subsidie is toegekend. Hiermee wordt de basis gelegd voor de verdere…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden