Activiteiten en acties voor leden

Deltawind organiseert periodiek activiteiten en acties voor haar leden. Deels heel inhoudelijk over de koers van de coöperatie. Maar ook breder door middel van lezingen en excursies.  

Meepraten over de koers van de coöperatie

Ieder jaar zijn er in het voor- en najaar de algemene ledenvergaderingen waar gesproken wordt over de projecten die in uitvoering zijn en de financiën die daarmee samenhangen. De leden beslissen samen welke koers de coöperatie vaart en bepalen of grote investeringen gedaan mogen worden. In 2018 ontwikkelen we nieuwe projecten voor de coöperatie, een proces dat we Deltawind2020 hebben genoemd.

Deltawind2020

Op Goeree-Overflakkee is door de gemeente vastgesteld waar windenergie mag komen. Ook voor Deltawind is dus duidelijk waar zij de komende jaren nog kan ontwikkelen. Daarna zullen we nog tientallen jaren beheren. Voor ontwikkeling richten we ons op nieuwe werkterreinen. De sporen die wij kansrijk achten zijn:


- zonnedaken.
- opslag
- particuliere verduurzaming
- van het fossiele gas af (warmte en elektriciteit)
- verduurzamen vervoer
Op al deze terreinen onderzoeken we de kansen voor nieuwe projecten. Wilt u als lid hier aan meewerken dan kan dat door een bericht aan info@deltawind.nl.

Dynamo Deltawind

De leden organiseren zelf ook activiteiten. Dit onder de noemer Dynamo Deltawind. Klik voor meer informatie op Dynamo Deltawind in het linkermenu.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Hoofdlijnen Klimaatakkoord: 18 tot 24 gigawatt windenergie in 2030. https://t.co/WfbCuUwkKV
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden