image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Regelmatig organiseert Coöperatie Deltawind een ledenraadpleging. Op deze bijeenkomsten (online of offline) bespreken we belangrijke onderwerpen intensief met onze leden. Op deze pagina presenteren we de datum en relevante info over nieuwe ledenraadplegingen. Daarnaast brengen we ook in beeld welke ledenraadplegingen er in het recente verleden zijn gehouden.

Laatste ledenraadpleging

De laatste ledenraadpleging ging over het plan van Coöperatie Deltawind om een  werk- en ontmoetingsplek te realiseren. Of zoals we het zelf zeggen: een clubhuis. Het gaat namelijk niet alleen over vierkante meters voor bureaus, maar over een inclusieve plek waar ook leden, klanten, opdrachtnemers en inwoners van Goeree-Overflakkee binnen kunnen lopen. Waar informatie en inspiratie te halen is. We hebben niet voor niets Ro&Ad uitgenodigd als architecten.

De kennissessie die over dit onderwerp is gehouden was voor alle leden via een livestream toegankelijk. Hier werd de stand van zaken toegelicht. We zijn al weer wat verder dan tijdens de ALV van december 2020. En ook de cijfers staan op een rij. Een livestream betekent dat er veel mensen kunnen deelnemen, maar dat de ruimte voor vragen en discussie beperkt is.

Voor de interactie organiseerde we daarom na deze livestream meerdere online sessies (Ledenraadpleging) waarin we met leden van gedachten hebben gewisseld over de ideeën vanuit organisatie en de focusgroep nieuwbouw. Op deze manier verzamelen we zoveel mogelijk goede ideeën voor het te bouwen clubhuis.

Documenten kennissessie

 

Met elkaar kom je verder.

up