Deltawind_Banner-vervolgpage_Obligatie_Windpark_DEF.jpg

Obligaties

Obligaties

Door de uitgifte van obligaties heeft Deltawind leden en omwonenden de gelegenheid gegeven om direct financieel te participeren in het nieuwe Windpark Battenoert. Delta Windpark B.V. is de uitgevende instelling. De verkregen gelden zijn aangewend voor gedeeltelijke financiering van de vernieuwing van Windpark Battenoert.
Op dit moment zijn er geen andere obligaties beschikbaar.
 

Obligatiehouders Windpark Battenoert.

De belangen van de obligatiehouders van Windpark Battenoert worden behartigd door de Stichting Obligatielening Delta Windpark.
Vanaf juni 2017 zal jaarlijks de rente van 4,5% worden uitbetaald. Vanaf het zesde jaar wordt er vijf jaar lang jaarlijks 20% van de obligaties afgelost. De obligaties zijn overdraagbaar. Over de wijze waarop dat dient te geschieden kunt u informatie opvragen via info@deltawind.nl.

Kijk voor andere vragen onder 'Veelgestelde vragen' of neem contact op met Deltawind.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Hoofdlijnen Klimaatakkoord: 18 tot 24 gigawatt windenergie in 2030. https://t.co/WfbCuUwkKV
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden