Stroom van Deltawind

Korting op onze stroom

Sinds januari 2016 kunt u onze stroom afnemen via platform Vandebron.

Windpark Battenoert levert vanaf januari 2016 energie voor 11.000 huishoudens. Deze stroom (ook uw gas) kunt u rechtstreeks afnemen via het platform van Vandebron. Vandebron maakt het gemakkelijk om als consument de bron van je eigen energie te kiezen. Wanneer u kiest voor Vandebron kunt u ook kiezen voor de energie van Windpark Battenoert. En zoals u op het platform kunt zien doen we dat tegen een concurrerende prijs.

Korting voor leden

Leden van Deltawind ontvangen € 100,- korting op een contract voor drie jaar en € 75,- bij één jaarcontract (volledige korting alleen bij zelf afsluiten van contract). De korting komt bovenop de toch al scherpe energieprijs van Vandebron en wordt verrekend bij de eerste jaarafrekening. 

Hoe werkt overstappen?

Via deze link kunt u binnen drie minuten overstappen. Door op wijzig te klikken pas je jouw geschatte jaarverbruik aan. Je kiest een contractduur en vult alle gegevens in. Vervolgens klik je op verder. Als lid van Deltawind heeft u een actiecode per e-mail ontvangen. Door in het veld 'actiecode' deze code in te vullen ontvangt u een korting van €75,- of € 100,-. Vandebron regelt alles: van het overstappen en de klantenservice, tot aan een betrouwbare en duurzame levering van elektriciteit en gas. Heeft u deze e-mail niet onvangen? Neem dan contact op via info@deltawind.nl.

Wat doen we met uw geld?

De verkoop van onze stroom is natuurlijk een belangrijke inkomstenbron van Coöperatie Deltawind. Met deze inkomsten zetten we in op verdere verduurzaming van Goeree-Overflakkee. Het doel blijft om duurzame energie op te wekken in eigendom van de lokale bevolking. Tegelijkertijd stimuleren we efficiënt energiegebruik. 

Over Vandebron

Sinds 2014 levert Vandebron 100% duurzame energie. Jij kiest zelf jouw energiebron; in dit geval natuurlijk Coöperatie Deltawind. In tegenstelling tot een traditioneel energiebedrijf maakt Vandebron geen winst op je energieverbruik. Zo betaal je minder voor je duurzame energie, en ontvangt jouw energiebron meer voor zijn energie. Inmiddels kopen al ruim 70.000 huishoudens hun energie rechtstreeks Vandebron. Samen maken we Nederland een stuk duurzamer

Vragen?

Voor vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met Coöperatie Deltawind. Bel naar 0187 - 470 544 (ma t/m vrij 09:00 tot 17:00) of stuur een e-mail naar info@deltawind.nl.

Lukt het overstappen via Vandebron niet? Neem dan contact met het ServiceTeam van Vandebron via onderstaande gegevens. Stel je vraag op Facebook, Twitter of bel ze op 0880 444 555, (ma/do van 9:00 tot 18:00 uur, vrijdag tot 17:00 uur).

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Hoofdlijnen Klimaatakkoord: 18 tot 24 gigawatt windenergie in 2030. https://t.co/WfbCuUwkKV
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden