Actieve leden

De coöperatie heeft een aantal actieve leden, die zich inzetten voor de coöperatie. Dat doen ze vooral omdat ze daar veel plezier in hebben en zich in willen zetten voor duurzame ontwikkeling. Ieder lid kan zich melden als hij of zij ook mee wil doen. Een greep uit de activiteiten die de vrijwilligers uitvoeren. 

Promotie op beurzen

Jaarlijks staat Deltawind op diverse beurzen, braderieën en festiviteiten. Deltawind heeft hiervoor een eigen stand en marktkraam. Ook heeft de coöperatie een ijskar op zonne-energie, altijd een leuke blikvanger.

Educatieprojecten en lessen op scholen

Onze  actieve leden kunnen ondersteuning bieden bij specifieke projecten op school. Vooral basisscholen vragen geregeld om een les rondom duurzaamheid te ondersteunen met gerichte informatie.

Deltawind 2020

De actieve leden spelen een belangrijke rol bij de uitwerking van de projecten die Deltawind in de toekomst gaat realiseren. Ze kunnen desgewenst deel uitmaken van een werkgroep waar taken worden verdeeld naar interessegebieden.

Ook vrijwilliger worden?

Heeft u ook ideeën voor een duurzaam eiland? Wordt vrijwilliger bij Deltawind. Omdat je daar plezier in hebt én het nuttig vindt. Ieder op zijn eigen manier. De één heeft meer tijd beschikbaar dan de ander, en ieder heeft andere interesses, kennis en ervaring.

De coöperatie Deltawind is van ons allemaal.  Onder de leden zijn veel mensen die het nut van duurzaamheid inzien en sympathie hebben voor de coöperatie. Misschien bent u een van hen? Heeft u (een beetje) tijd? En wilt u uw kennis, ervaring en enthousiasme inbrengen? Sluit u aan. Word op uw eigen manier vrijwilliger. Dat kan eenmalig, voor korte tijd, of voor een specifiek project.  Of misschien wilt u zich voor langere tijd aansluiten. 
Meld u aan bij info@deltawind.nl

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: VN-Klimaatpanel: verschil 1,5 en 2 graden opwarming erg groot - https://t.co/RxMnyxwOoM
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De Plaet B.V. heeft deze week de aanvraag voor de SDE+-subsidie ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). In de komende periode zal duidelijk worden of deze…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden