Algemene ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan van de coöperatie. Dat betekent dat de leden hier mee kunnen praten over het beleid van de coöperatie. Statutair is bepaald dat zij minimaal één maal per jaar bijeengeroepen wordt, om de jaarcijfers te bespreken. Dat gebeurt in mei of juni. In de praktijk wordt de ledenvergadering ook in november of december geïnformeerd over de begroting. Daarnaast worden er met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd rond specifieke zaken.

De eerstvolgende ledenvergadering vindt plaats op maandag 12 maart 2018 van 19.30 – 22.00 uur.


Zoals gebruikelijk ontvangen de leden de vergaderstukken 10 dagen voorafgaand aan de vergadering in de vorm van het leden boekje Windkracht en kunnen zij dit ledenboekje en de agenda ook in zien via MIJN DELTAWIND.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Investeren in Windpark Krammer binnenkort mogelijk! Lees meer via https://t.co/iKsd1DZVRv. #krammer #windenergie #wind
2 dagen geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Coƶperatie Deltawind houdt op maandag 12 maart een extra Algemene Ledenvergadering voor haar leden. Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor de extra Algemene Ledenvergadering van…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden