Algemene ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan van de coöperatie. De ALV heeft een aantal formele bevoegdheden aangaande het jaarverslag en de jaarrekening, die statutair zijn vastgelegd. Hiertoe wordt in mei/juni de statutaire ledenvergadering belegd. In de praktijk wordt daarnaast nog een vergadering belegd november / december. Hier wordt geïnformeerd over de begroting en het bijbehorende beleid vastgelegd in een jaarplan. Daarnaast worden er met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd rond specifieke ontwikkeling die om overleg vragen.

De eerstvolgende ledenvergadering vindt plaats op dinsdag 22 mei van 19.30 – 22.00 uur in de Grutterswei in Oude-Tonge.

 

De leden ontvangen de vergaderstukken 10 dagen voorafgaand aan de vergadering in de vorm van het leden boekje Windkracht en zij kunnen dit ledenboekje en de agenda ook in zien via MIJN DELTAWIND.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: EU-landen verhogen duurzame energiedoelen voor 2030 https://t.co/f10Gqqy5Ag (via @NUnl)
4 dagen geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden