Algemene ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan van de coöperatie. Dat betekent dat de leden hier mee kunnen praten over het beleid van de coöperatie. Statutair is bepaald dat zij minimaal één maal per jaar bijeengeroepen wordt, om de jaarcijfers te bespreken. Dat gebeurt in mei of juni. In de praktijk wordt de ledenvergadering ook in november of december geïnformeerd over de begroting. Daarnaast worden er met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd rond specifieke zaken.

De eerstvolgende ledenvergadering vindt plaats op donderdag 30 november 2017 van 19.30 – 22.00 uur.


Zoals gebruikelijk ontvangen de leden de vergaderstukken 10 dagen voorafgaand aan de vergadering in de vorm van het leden boekje Windkracht en kunnen zij dit ledenboekje en de agenda ook in zien via MIJN DELTAWIND.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: RT @windparkkrammer: Inmiddels zijn 9️⃣ Krammerturbines helemaal af! Op de luchtfoto hieronder zijn er 8 te zien!Foto: Sky Pictures https…
11 uur geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
In de eerste week van 2018 is in één windturbine van Windpark Piet de Wit een generator defect gegaan. Door het snelle en adequate handelen van Bettink Service Team was de turbine…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden