Algemene ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan van de coöperatie. De ALV heeft een aantal formele bevoegdheden aangaande het jaarverslag en de jaarrekening, die statutair zijn vastgelegd. Hiertoe wordt in mei/juni de statutaire ledenvergadering belegd. In de praktijk wordt daarnaast nog een vergadering belegd november / december. Hier wordt geïnformeerd over de begroting en het bijbehorende beleid vastgelegd in een jaarplan. Daarnaast worden er met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd rond specifieke ontwikkeling die om overleg vragen.

De eerstvolgende ledenvergadering vindt plaats op dinsdag 22 mei van 19.30 – 22.00 uur in de Grutterswei in Oude-Tonge.

 

De leden ontvangen de vergaderstukken 10 dagen voorafgaand aan de vergadering in de vorm van het leden boekje Windkracht en zij kunnen dit ledenboekje en de agenda ook in zien via MIJN DELTAWIND.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Gemeenteraad stemt in met plannen opschaling Windpark Piet de Wit.https://t.co/XInmju8JnG
1 week geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Onlangs werd bekend dat enkele bezwaarmakers tegen de bouw van 6 windturbines nabij Oude- en Nieuwe Tonge bij de Raad van State in hoger beroep zijn gegaan tegen de beslissing van de…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden