header-windmolen-small.jpg

Bedrijfsbureau

De werkzaamheden van de coöperatie worden verricht binnen het bedrijfsbureau. Er werken in het totaal 9 personen die allen in deeltijd werken. Omgerekend zijn dit circa 6 fulltimers.

Twee molenaars zorgen voor het dagelijkse technische beheer van de windturbines: Arie de Lint en Cor Bos. Ze kunnen de molens op afstand bewaken, inspecteren de verschillende productielocaties en leggen contact met de onderhoudsbedrijven.

Het secretariaat en bureaumanagement wordt verzorgd door Gaby van der Ent-Schreiber. Anne-Petra van den Tol-Visser verzorgt de ledenadministratie en de boekhouding.
Robert Koster is verantwoordelijk voor de communicatie en organisatie van alles wat daar mee te maken heeft.
Vanaf 1 april 2018 zal Mirjam Lugtenburg intern de financiële ondersteuning gaan bieden.

Gijs van Hout en Andries Middelbos zijn de projectmanagers. Gijs is vooral bezig met de ontwikkeling van Windpark Krammer, Andries draagt zorg voor de andere windprojecten.

Monique Sweep is directeur. Het is haar taak om de lange termijn visie uit te zetten en die te vertalen naar de dagelijkse praktijk door middel van het aangaan van samenwerkingsverbanden en programmamanagement. Zij onderhoudt de relatie met bestuur en de ledenvergadering en externe relaties.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Hoofdlijnen Klimaatakkoord: 18 tot 24 gigawatt windenergie in 2030. https://t.co/WfbCuUwkKV
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden