header-windmolen-small.jpg

Bedrijfsbureau

De werkzaamheden van de coöperatie worden verricht binnen het bedrijfsbureau. Er werken in het totaal 8 personen die allen in deeltijd werken. Omgerekend zijn dit circa 5 fulltimers.

Twee molenaars zorgen voor het dagelijkse technische beheer van de windturbines: Arie de Lint en Cor Bos. Ze kunnen de molens op afstand bewaken, inspecteren de verschillende productielocaties en leggen contact met de onderhoudsbedrijven.

Het secretariaat en bureaumanagement wordt verzorgd door Gaby van der Ent-Schreiber. Anne-Petra van den Tol-Visser verzorgt de ledenadministratie en de boekhouding.
Sinds februari 2016 hebben we een communicatiemedewerker in dienst. Robert Koster verzorgt alle aspecten die te maken hebben met algemene communicatie.

Gijs van Hout is projectmanager en vooral bezig met de ontwikkeling van Windpark Krammer.

Andries Middelbos is beleidsmedewerker en ondersteunt het hele bureau met zijn brede kennis en ervaringen op het gebied van duurzame energie.

Monique Sweep is directeur. Het is haar taak om de lange termijn visie uit te zetten en die te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Zij onderhoudt de relatie met bestuur en de ledenvergadering en externe relaties.

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: ECN onderzoekt hoe grootschalige zon-pv mooie plek krijgt in leefomgeving. https://t.co/47v2M9cjGc
1 dag geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Voor zowel Windpark Blaakweg als Windpark Suyderlandt ontvingen we afgelopen week het bericht dat de SDE+- subsidie is toegekend. Hiermee wordt de basis gelegd voor de verdere…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden