header-windmolen-small.jpg

Partners

Deltawind werkt samen met verschillende partners. Al geruime tijd worden samen met zusterorganisatie, de vereniging Zeeuwind, projecten opgepakt, die te maken hebben met duurzame energievoorziening in het Zuidwestelijke deel van ons land. Zeeuwind is een vergelijkbare organisatie als Deltawind en werkzaam in Zeeland. Samen realiseren wij Windpark Krammer.

De gemeente Goeree-Overflakkee zet in op een energieneutraal eiland in 2020. Er zijn veel raakvlakken in de doelstelling van de gemeente en de coöperatie. Er vindt dan ook intensief overleg plaats om elkaar te versterken.

Eneco Wind is partner bij de ontwikkeling van eilandelijke windmolenparken. Eneco heeft de ambitie om lokale initiatieven te ondersteunen in de ontwikkeling naar decentralisatie van energieopwekking.

 

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: INVESTEREN IN WINDPARK KRAMMER NIET MEER MOGELIJK. https://t.co/EiNKJGeaul
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Als initiatief van de bijna 5000 leden van Zeeuwind en Deltawind is Windpark Krammer van en voor de regio. Leden van Zeeuwind en Deltawind, de regio en anderen ge├»nteresseerden…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden