header-windmolen-small.jpg

Partners

Deltawind werkt samen met verschillende partners. Al geruime tijd worden samen met zusterorganisatie, de vereniging Zeeuwind, projecten opgepakt, die te maken hebben met duurzame energievoorziening in het Zuidwestelijke deel van ons land. Zeeuwind is een vergelijkbare organisatie als Deltawind en werkzaam in Zeeland. Samen realiseren wij Windpark Krammer.

De gemeente Goeree-Overflakkee zet in op een energieneutraal eiland in 2020. Er zijn veel raakvlakken in de doelstelling van de gemeente en de coöperatie. Er vindt dan ook intensief overleg plaats om elkaar te versterken.

Eneco Wind is partner bij de ontwikkeling van eilandelijke windmolenparken. Eneco heeft de ambitie om lokale initiatieven te ondersteunen in de ontwikkeling naar decentralisatie van energieopwekking.

 

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Hoofdlijnen Klimaatakkoord: 18 tot 24 gigawatt windenergie in 2030. https://t.co/WfbCuUwkKV
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden