header-windmolen-small.jpg

Partners

Deltawind werkt samen met verschillende partners. Al geruime tijd worden samen met zusterorganisatie, de vereniging Zeeuwind, projecten opgepakt, die te maken hebben met duurzame energievoorziening in het Zuidwestelijke deel van ons land. Zeeuwind is een vergelijkbare organisatie als Deltawind en werkzaam in Zeeland. Samen realiseren wij Windpark Krammer.

Eneco Wind is partner bij de ontwikkeling van eilandelijke windmolenparken. Eneco heeft de ambitie om lokale initiatieven te ondersteunen in de ontwikkeling naar decentralisatie van energieopwekking.

Deltawind is initiator van en deelnemer aan Coöperatie Windgroep Goeree-Overflakkee i.o. Dit is een samenwerking van een groot deel van de initiatiefnemers voor windparken op Goeree-Overflakkee.

 

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: ECN onderzoekt hoe grootschalige zon-pv mooie plek krijgt in leefomgeving. https://t.co/47v2M9cjGc
1 dag geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Voor zowel Windpark Blaakweg als Windpark Suyderlandt ontvingen we afgelopen week het bericht dat de SDE+- subsidie is toegekend. Hiermee wordt de basis gelegd voor de verdere…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden