Vrijwilligers

De coöperatie heeft een aantal actieve leden, die zich inzetten voor de coöperatie. Dat doen ze vooral omdat ze daar veel plezier in hebben en zich in willen zetten voor duurzame ontwikkeling. Ieder lid kan zich melden als hij of zij ook mee wil doen. Een greep uit de activiteiten die de vrijwilligers uitvoeren. 

Promotie op beurzen

Jaarlijks staat Deltawind op diverse beurzen, braderieën en festiviteiten. Deltawind heeft hiervoor een eigen stand en marktkraam. Ook heeft de coöperatie een ijskar op zonne-energie, altijd een leuke blikvanger.

Educatieprojecten en lessen op scholen

Onze  actieve leden kunnen ondersteuning bieden bij specifieke projecten op school. Vooral basisscholen vragen geregeld om een les rondom duurzaamheid te ondersteunen met gerichte informatie.

Ook vrijwilliger worden?

Heeft u ook ideeën voor een duurzaam eiland? Wordt vrijwilliger bij Deltawind. Omdat je daar plezier in hebt én het nuttig vindt. Ieder op zijn eigen manier. De één heeft meer tijd beschikbaar dan de ander, en ieder heeft andere interesses, kennis en ervaring.

De coöperatie Deltawind is van ons allemaal.  Onder de leden zijn veel mensen die het nut van duurzaamheid inzien en sympathie hebben voor de coöperatie. Misschien bent u een van hen? Heeft u (een beetje) tijd? En wilt u uw kennis, ervaring en enthousiasme inbrengen? Sluit u aan. Word op uw eigen manier vrijwilliger. Dat kan eenmalig, voor korte tijd, of voor een specifiek project.  Of misschien wilt u zich voor langere tijd aansluiten. 
Meld u aan bij info@deltawind.nl

Vacatures

FunctieWerkzaamhedenHoe vaak? VereistenVergoeding
TafelverplaatserHet verplaatsen van de touchtable van de ene school naar de andereEens per circa 2 maanden, dus 5-6 keer per jaar, een dagdeelDe tafel is met twee mensen goed te tillen en heeft wielen. Een goed gestel is echter wel noodzakelijk. Er is een auto beschikbaar in Oude-Tonge, dus woonachtig in Oude-Tonge is een pré. Voor deze activiteit wodt een vergoeding per dagdeel betaald. 
AmbassadeurIn de stand van Deltawind staan om mensen informatie te verschaffen over het lidmaatschap van Deltawind, over windenergie en de andere plannen van de coöperatie. Er zijn 5-6 moment per jaar waarin we op zoek zijn naar ambassadeurs. (Je geeft zelf aan wanneer je bescikbaar bent)Plezier hebben in het in gesprek gaan met mensen. Interesse in de activiteiten van Deltawind. Voor deze activiteiten wordt een vergoeding per dagdeel betaald. 
StandbouwerDe stand van Deltawind opbouwenEr zijn 5-6 moment per jaar waarin we op zoek zijn naar ambassadeurs. (Je geeft zelf aan wanneer je bescikbaar bent)In het bezit van een auto met trekhaak is een pré. Voor deze activiteit wordt een vergoeding betaald. 


Maak kennis met een aantal van onze actieve leden

 

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: ECN onderzoekt hoe grootschalige zon-pv mooie plek krijgt in leefomgeving. https://t.co/47v2M9cjGc
24 uur geleden
Bekijk meer tweets
 
Actueel nieuws
Voor zowel Windpark Blaakweg als Windpark Suyderlandt ontvingen we afgelopen week het bericht dat de SDE+- subsidie is toegekend. Hiermee wordt de basis gelegd voor de verdere…
Bekijk al het nieuws
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden