INVESTEREN IN WINDPARK KRAMMER NIET MEER MOGELIJK

INVESTEREN IN WINDPARK KRAMMER NIET MEER MOGELIJK

Als initiatief van de bijna 5000 leden van Zeeuwind en Deltawind is Windpark Krammer van en voor de regio. Leden van Zeeuwind en Deltawind, de regio en anderen geïnteresseerden kregen de mogelijkheid om door middel van een obligatielening te investeren in de realisatie en exploitatie van Krammer. Inschrijven hiervoor was mogelijk tot en met 14 mei.

Toewijzing


Deze week vindt de toewijzing van de obligaties plaats. Leden en omwonenden hebben hierbij – zoals ook in het prospectus vermeld – voorrang. De toewijzing zelf wordt gedaan via de baksteenmethode. Meer over de exacte toewijzingsprocedure is hier te vinden. Naar verwachting ontvangen inschrijvers vrijdag 18 mei bericht over of en hoeveel obligaties aan hen zijn toegewezen.

Informatie


Meer informatie over risico’s, rendement en andere zaken valt te lezen in het prospectus, getoetst door de Autoriteit Financiële Markten, dat beschikbaar is via Duurzaam Investeren. Via de veelgestelde vragen vindt u direct antwoord op een aantal vragen.

Bron: Windpark Krammer 

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: VN-Klimaatpanel: verschil 1,5 en 2 graden opwarming erg groot - https://t.co/RxMnyxwOoM
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden