Ontwikkeling Windpark Piet de Wit

Ontwikkeling Windpark Piet de Wit

De voorbereidingen voor vervanging van Windpark Piet de Wit zijn in gang gezet. In dit bericht zetten we de belangrijkste ontwikkelingen op een rij.

De directie van Windpark de Plaet B.V. heeft in november 2016 een verzoek om planologische medewerking ingediend bij de gemeente Goeree-Overflakkee. 

Sinds dat moment zijn er een aantal ontwikkelingen geweest:

Ter inzage

De Nota Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ligt vanaf 7 april ter inzage bij de gemeente Goeree-Overflakkee voor een periode van zeven weken. Ergens in deze zeven weken organiseert de gemeente een informatieavond over de NRD. Op dit moment is er nog geen definitieve datum maar deze zal na de meivakantie liggen. Zodra de datum bekend is zullen wij deze communiceren. 

Windpark Piet de Wit

Windpark Piet de Wit is een initiatief van Windpark de Plaet B.V. met als aandeelhouders Promill B.V. en Coöperatie Deltawind U.A. en is sinds 2003 in werking. De huidige twaalf turbines hebben een vermogen van 21 MW en produceren daarmee jaarlijks voldoende elektriciteit voor 12.550 huishoudens.

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: INVESTEREN IN WINDPARK KRAMMER NIET MEER MOGELIJK. https://t.co/EiNKJGeaul
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden