Symposium Deltawind 2020

Symposium Deltawind 2020

De afgelopen maanden hebben medewerkers, actieve vrijwilligers en bestuursleden onderzocht wat we gaan doen 'na de wind'? Tijdens ons symposium willen we onze leden graag meenemen in dit proces en praten over waar kansen liggen in de toekomst.

De gemeente heeft namelijk aangegeven dat er op Goeree-Overflakkee geen windturbines meer komen wanneer alle huidige plannen zijn gerealiseerd. Mede daarom heeft het bestuur van Deltawind gestructureerd nagedacht en zich laten informeren over toekomstige kansen en te maken keuzes.

Symposium Deltawind 2020

Vrijdag 8 december 2017 van 19:00- 22:00 uur

Recratiecentrum de Staver in Middelharnis

Via deze link kun je je aanmelden. (introducés zijn welkom) 

Programma Symposium

We zien jullie graag op 8 december!

P.s. Op 8 en 9 december organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee een interessante beurs met veel aandacht voor duurzaamheid. Neem daar vooral een kijkje! Meer informatie over deze beurs vind je hier: https://energy-island.nl/

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: VN-Klimaatpanel: verschil 1,5 en 2 graden opwarming erg groot - https://t.co/RxMnyxwOoM
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden