TOEWIJZING OBLIGATIES WINDPARK KRAMMER

TOEWIJZING OBLIGATIES WINDPARK KRAMMER

De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, heeft inmiddels een mail ontvangen met daarin of en hoeveel obligaties zijn toegewezen.

Rekeningnummer

Helaas stond in de toewijzingsmail het onjuiste rekeningnummer vermeld. Een rectificatie met het juiste rekeningnummer is inmiddels verzonden.

Toewijzing

Helaas konden we niet aan alle inschrijvers obligaties toewijzen. De obligatielening is flink overschreven. In totaal is voor 23,2 miljoen ingeschreven. Alleen personen uit de voorrangsgroepen (leden die uiterlijk 15 februari 2018 lid waren van energiecoöperaties Deltawind en/of Zeeuwind en omwonenden) krijgen daardoor obligaties toegewezen.

De leden van de energiecoöperaties krijgen voorrang omdat zij het risico van de ontwikkeling hebben gelopen. Omwonenden krijgen voorrang omdat zij naast de lasten, ook de lusten van het project verdienen. Personen buiten deze groepen hebben we helaas moeten teleurstellen.

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: VN-Klimaatpanel: verschil 1,5 en 2 graden opwarming erg groot - https://t.co/RxMnyxwOoM
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden