Participeren in Windpark Krammer- Update naar aanleiding bereiken streefbedrag

Participeren in Windpark Krammer- Update naar aanleiding bereiken streefbedrag

Dinsdagochtend 3 april is de inschrijving voor de achtergestelde obligatielening van Windpark Krammer geopend. Diezelfde avond is het streefbedrag bereikt. Desondanks heeft het – vooral voor leden van Deltawind of Zeeuwind en omwonenden – nog steeds zin om te investeren! En heeft het ook nog zin om naar een van de informatieavonden te komen.

Voorrang

Bovenstaande groepen krijgen namelijk voorrang bij het toewijzen van obligaties. Ook als zij investeren nadat het streefbedrag bereikt is. De toewijzing van de obligaties vindt pas plaats na het sluiten van de inschrijfdatum op 14 mei. Garanties zijn helaas niet te geven, ook niet aan personen uit voorrangsgroepen. Hoe het precies werkt met voorrang is te lezen in het prospectus dat u kunt downloaden via Duurzaam Investeren. U kunt zich via Duurzaam Investeren tot en met 14 mei ook inschrijven voor obligaties. Daarnaast kunt u meer informatie over voorrang lezen in de veelgestelde vragen

Informatieavond 

De informatieavond van 4 april is vol, op 18 april organiseert Windpark Krammer een tweede informatieavond in Restaurant Grevelingen. Hier kunt u alle informatie rondom deze obligatielening verkrijgen. We verzoeken u vriendelijk om u voor de informatieavond van 18 april aan te melden via dit formulier

Inschrijving als lid van Deltawind, Zeeuwind of als omwonende

Indien u voor 15 februari 2018 lid was van Deltawind of Zeeuwind betaalt u geen transactiekosten bij een investering. U dient dan bij inschrijving op Duurzaam Investeren uw lidmaatschapnummer in te vullen in de ‘kortings code’ box bij de eerste stap van de inschrijving. Als u zich kwalificeert als omwonende kunt u daar “omwonende” invullen.

Lidnummer

Er komen vragen binnen van mensen die hun lidnummer vergeten zijn in te vullen bij inschrijving. U kunt uw lidnummer alsnog mailen naar support@duurzaaminvesteren.nl samen met het  4-cijferig ID nummer (lnvestmentId) dat bij uw inschrijving hoort. Dan wordt het alsnog verwerkt. 

Bron: www.windparkkrammer.nl

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Gemeenteraad stemt in met plannen opschaling Windpark Piet de Wit.https://t.co/XInmju8JnG
1 week geleden
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden