Vacature: Coöperatie Deltawind zoekt financiële duizendpoot op HBO niveau

Vacature: Coöperatie Deltawind zoekt financiële duizendpoot op HBO niveau

Coöperatie Deltawind zoekt financiële duizendpoot op HBO niveau

Coöperatie Deltawind is een vereniging met ruim 2300 leden, allen afkomstig van Goeree-Overflakkee. De coöperatie richt zich op het produceren van duurzaam opgewekte energie en het bijdragen aan verdere verduurzaming van het eiland. "Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een financieel medewerker." Bekijk hieronder de vacature.

Financiële duizendpoot op HBO niveau (0,5 fte)

Je houdt je bezig met de financiën van de coöperatie en de gelieerde windparken. Vanuit de rol als controller zie je toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten en adviseer je de leiding van de organisatie.

Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding, waarbij je wordt ondersteund door een parttime administratief medewerkster die de boekingen en de ledenadministratie verzorgt. Bij projecten bied je financiële ondersteuning bij het opstellen van begrotingen en business cases, bij budgetbewaking en facturering. Je draagt samen met de directie zorg voor het opstellen van periodieke rapportages en de analyse hiervan. Je adviseert directie en bestuur over het te voeren beleid.

Je zorgt voor een goede externe communicatie met de banken, verzekeringen en andere relevante relaties. Als financieel medewerker bij Deltawind ben je verzekerd van een afwisselende baan met doorgroei mogelijkheden.

Werkzaamheden

Plek in de organisatie

Je maakt deel uit van het bedrijfsbureau van de coöperatie waar nu 5 personen werkzaam zijn en rapporteert direct aan de directie.

Profiel

Functie-eisen

Wat wij bieden

Procedure

Solliciteren kan tot en met dinsdag 19 december 2017. De eerste gesprekken worden gevoerd in de eerste 2 weken van 2018.

Informatie

Voor informatie over bovenstaande functie kunt u contact opnemen met Monique Sweep, directeur, tel. 0187 - 470544. Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze functie, stuur dan uw reactie uiterlijk dinsdag 19 december 2017 naar sweep@deltawind.nl.

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: VN-Klimaatpanel: verschil 1,5 en 2 graden opwarming erg groot - https://t.co/RxMnyxwOoM
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden