Vergunning opschaling windpark Piet de Wit aangevraagd

Vergunning opschaling windpark Piet de Wit aangevraagd

Halverwege maart hebben wij bij de gemeente Goeree-Overflakkee de vergunning aangevraagd voor de opschaling van windpark Piet de Wit. Sinds 25 april 2018 liggen alle stukken gedurende zes weken ter inzage.

Op basis van de onderzoeksresultaten en de technische mogelijkheden voorziet de aanvraag in de bouw van 7 windturbines waarbij de tiphoogte onder de 150 meter blijft. De huidige 12 turbines worden ten behoeve van de nieuwbouw afgebroken.

De vergunningsaanvraag en de daar bij behorende bestemmingsplanwijziging zijn vanaf 25 april gedurende zes weken in te zien via de website  http://www.ruimtelijkeplannen.nl  en op het gemeentehuis in Middelharnis. Tijdens deze periode is het voor u mogelijk om een zienswijze in te dienen. 

Ook dit keer organiseert de gemeente in samenwerking met de initiatiefnemer een laagdrempelige inloopavond. Op deze avond kunt u alle stukken inzien en vragen stellen aan vertegenwoordigers van gemeente en initiatiefnemer. De inloopavond is op dinsdag 15 mei van 19:00-21:00 uur in 't Centrum, Weesmolenstraat 12 in Ooltgensplaat. Belangstellenden kunnen tussen 19:00-21:00 uur op ieder gewenst moment binnenlopen. 

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: VN-Klimaatpanel: verschil 1,5 en 2 graden opwarming erg groot - https://t.co/RxMnyxwOoM
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden