Verslag inloopavond windlocatie Battenoord

Verslag inloopavond windlocatie Battenoord

De vergunningsaanvraag voor Windpark Blaakweg en Windpark Suyderlandt (onderdeel windlocatie Battenoord) ligt ter inzage bij de Gemeente Goeree-Overflakkee. Daarom werd op dinsdag 14 maart een inloopavond georganiseerd door de gemeente.

Als initiatiefnemers waren Eneco en Coöperatie Deltawind aanwezig om de plannen uit te leggen en vragen van belangstellenden te beantwoorden. Ook waren er medewerkers van DCMR en adviesbureau Bosch en van Rijn aanwezig om uitleg te geven over geluid en slagschaduw. Met 3D-visualisaties werd in beeld gebracht hoe de windturbines in het landschap zullen worden geplaatst. 

RTV Slogo was aanwezig om verslag te doen van deze goed bezochte (+/- 150 mensen) avond. Ze spraken met verschillende betrokkenen, waaronder Wethouder Frans Tollenaar en beleidsmedewerker van Deltawind, Andries Middelbos. 

Verslag RTV Slogo

https://youtu.be/ZYerw6FZtLw

Op deze inloopavond werden 3D-visualisaties getoond vanuit verschillende oogpunten. Waaronder twee animatiesvideo's waarmin de nieuwe situatie visueel is gemaakt. Hierin zijn Windpark Battenoert, Windpark Krammer, Windpark Blaakweg en Windpark Suyderlandt opgenomen. In de omschrijving van de video's op YouTube staat dit uitgebreid omschreven.  

Visualisatie Battenoordsedijk Nieuwe-Tonge

https://youtu.be/ftEFnWFXgJY

Visualisatie Suisenweg Oude-Tonge

https://youtu.be/Lzxyp77AprM

Wil je meer lezen over de ontwikkeling van windenergie in windlocatie Battenoord? Lees dan dit bericht.

Wanneer je meer wilt weten over de procedure, de inzage en het indien van zienswijzen? Kijk dan eens hier.

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: INVESTEREN IN WINDPARK KRAMMER NIET MEER MOGELIJK. https://t.co/EiNKJGeaul
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden