Voorrang voor leden bij participeren in Windpark Krammer

Voorrang voor leden bij participeren in Windpark Krammer

Vanaf 3 april 2018 is het mogelijk om financieel te participeren in Windpark Krammer. Leden van Coöperatie Zeeuwind en Deltawind, die op 15 februari 2018 lid waren krijgen voorrang bij toewijzing van de obligaties. Ook inwoners van de omliggende gemeente Goeree-Overflakkee, Tholen en Schouwen-Duiveland krijgen voorrang. Leden van de beide coöperaties die voor 15 februari 2018 lid waren betalen bovendien geen transactiekosten.Voor verdere informatie hierover verwijzen we naar het prospectus.

Meer informatie

Het prospectus is vanaf 3 april beschikbaar via www.duurzaaminvesteren.nl/windparkkrammer. Ook kunt u zich vanaf 3 april via Duurzaam Investeren inschrijven. Op 4 april organiseert Windpark Krammer een informatieavond in restaurant Grevelingen waar u al uw vragen kunt stellen. Meer informatie is te vinden via www.windparkkrammer.nl/obligaties. Via deze link kun je je ook aanmelden voor de informatieavond. 

Deze pagina delen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Duurzaam gedreven Deltawind
@Deltawind1: Gemeenteraad stemt in met plannen opschaling Windpark Piet de Wit.https://t.co/XInmju8JnG
1 week geleden
Bekijk meer tweets
 
DeltawindLid worden

Wilt u graag bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait?

Lid worden
 
DeltawindLid worden

Wilt u bijdragen aan de realisatie van duurzame energie op Goeree-Overflakkee en bovendien geld verdienen wanneer het waait? Word dan lid van Deltawind!

Lid worden