image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 90 andere Nederlandse energiecoöperaties komen wij daarom in actie om onze kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen te delen. Want door slim om te gaan met energie zorgen we ervoor dat niemand te veel betaalt.

image

Op zaterdag 19 november organiseren wij in de Grutterswei in Oude-Tonge een lokaal kick-off evenement, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen om energie te gaan besparen. Je ontvangt van ons kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten.

Soms weet je namelijk niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

Kom voor de meest impactvolle tips op 19 november om 13:00 uur naar de Grutterswei in Oude-Tonge.

Help jezelf en anderen om energie te besparen
We vragen jou om deze tips door te geven aan minimaal twee bekenden. We zullen dit heel makkelijk maken om door te geven, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

Wil je meer informatie over het initiatief neem dan een kijkje op www.samendewinterdoor.nu
Tot ziens op zaterdag 19 november!

Bijeenkomst ‘Samen de winter door’

Waar  SRGO de Grutterswei, Willemstraat 14, Oude-Tonge
Wanneer  Zaterdag 19 november 2022
Tijd  Inloop 12:45 uur. Start om 13:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.
Aanmelden  Niet nodig
Voor wie  Iedereen die benieuwd is hoe zij energie kunnen besparen

 terug naar overzicht
up