image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Soms helpt de inzet van een hulpmiddel om te starten met het verduurzamen van jouw woning. Ieder begin is nu eenmaal lastig. Coöperatie Deltawind biedt deze hulpmiddelen graag aan om jou te helpen bij energiebesparing en het verduurzamen van jouw woning. Op deze pagina zetten we de verschillende hulpmiddelen waar jij gebruik van kunt maken op een rij.

Handleiding- samen voor energiezuiniger wonen en leven

image

Coöperatie Deltawind heeft een handleiding ontwikkeld waarin wordt uitgelegd hoe je het verduurzamen van je huis kunt aanpakken. In het tempo dat bij jou past maak je je huis energiezuinig en comfortabel. Onze energiecoaches helpen je graag verder op weg. Schroom dus niet om de hulp in te roepen. Meer info over onze energiecoaches vind je hier.

De handleiding is aan te vragen via onderstaande link.

Handleiding aanvragen

Warmtescan

image
Waar ‘lekt’ de warmte bij jou thuis weg?

Merk jij dat je altijd vroeg in het jaar je verwarming aan hebt? Dan kan het zinvol zijn een warmtescan van je huis te laten maken. Een warmtescan geeft precies aan waar warmte uit jouw huis weg ‘lekt.’  Je ontvangt na afloop van de warmtescan een uitgebreid rapport met daarin uitleg en nuttige tips over hoe en waar je extra isolatie aan zou kunnen brengen.

Kosten

Het maken van de warmtebeelden, het interpreteren van deze foto’s en dit uitwerken tot uitgebreide rapportage met nuttige tips kost tijd. De kosten voor een warmtescan zijn daarom 120 euro. Leden van Coöperatie Deltawind krijgen 20 euro korting.

Via onderstaand link kun je jouw interesse in de warmtescan met rapportage aangeven. Een van onze energiecoaches neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken voor het maken van beelden.

 

Interesse in warmtescan
image

PRIVACYVERKLARING DELTAWIND

PRIVACYVERKLARING

Hulp van een energiecoach

Hulp van een energiecoach
up