image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Soms helpt de inzet van een hulpmiddel om te starten met het verduurzamen van jouw woning. Ieder begin is nu eenmaal lastig. Coöperatie Deltawind biedt deze hulpmiddelen graag aan om jou te helpen bij energiebesparing en het verduurzamen van jouw woning. Op deze pagina zetten we de verschillende hulpmiddelen waar jij gebruik van kunt maken op een rij.

Handleiding- samen voor energiezuiniger wonen en leven

image

Coöperatie Deltawind heeft een handleiding ontwikkeld waarin wordt uitgelegd hoe je het verduurzamen van je huis kunt aanpakken. In het tempo dat bij jou past maak je je huis energiezuinig en comfortabel. Onze energiecoaches helpen je graag verder op weg. Schroom dus niet om de hulp in te roepen. Meer info over onze energiecoaches vind je hier.

De handleiding is aan te vragen via onderstaande link.

Handleiding aanvragen

Warmtescan

image

Op dit moment worden warmtescans uitgesteld i.v.m. de beperkende maatregelen tegen de bestrijding van het Corona-virus. Aanvragen is wel mogelijk, maar deze aanvraag wordt opgepakt als dit weer mogelijk is.

Wil je zien waar in jouw woning warmte verloren gaat? Onze warmtecamera kan dit voor jouw woning perfect in beeld brengen onder de juiste omstandigheden (voldoende temperatuurverschil tussen buiten/binnen). Een afspraak heeft dus alleen maar zin in de wintermaanden. De warmtebeelden kleuren rood op de plekken waar veel warmte de woning verlaat. Isolatie op deze plekken is dan zeker de moeite waard!

Via onderstaand formulier kun je jouw interesse in warmtescan aangeven. Een van onze energiecoaches neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken voor het maken van beelden.

 

Interesse in warmtescan
image

PRIVACYVERKLARING DELTAWIND

PRIVACYVERKLARING

Hulp van een energiecoach

Hulp van een energiecoach
up