image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Vanaf maart is het weer tijd voor de jaarlijkse Belastingaangifte inkomstenbelasting. Hier lees je hoe je jouw Obligaties Deltawind kunt doorgeven aan de Belastingdienst.

De Obligaties Deltawind vallen niet onder de door de Belastingdienst aangewezen Groenfondsen. De waarde van jouw obligatie(s) is vermogen. In de aangifte kun je de waarde van jouw obligatie(s) per 1 januari 2020 opgeven in Box 3. De ontvangen rente hoef je niet op te geven.

Je bent gewend van ons dat je jouw jaaropgave via de post ontvangt. In 2021 verandert dat nog niet. In februari 2021 sturen wij jouw jaaropgave voor het eerst via e-mail, maar daarnaast ook via de post.
Vanaf 2022 sturen wij de opgaven alleen nog digitaal, mits wij een e-mailadres van je hebben geregistreerd. Leden zonder e-mail blijven hun jaaropgave via de post ontvangen.

Kun je de brief of de e-mail met jouw jaaropgave niet terugvinden? Geen zorgen, dan vind je deze altijd nog op Mijn Deltawind onder “Waardestaat documenten” in het (hamburger)menu en kun je hem daar downloaden.

 terug naar overzicht
up