image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Coöperatie Deltawind heeft ruim 2200 leden (januari 2020) . Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor ons eiland. Onze leden kunnen financieel participeren, in de coöperatie of in onze duurzame projecten.

Met ingang van 31 januari 2020 start een nieuwe uitgifte van obligaties Coöperatie Deltawind. Projectinformatie over deze uitgifte vind je hier. Obligaties zijn alleen beschikbaar voor onze leden. De uitgifte bedraagt €1.000.000 aan nieuwe obligaties, 10.000 obligaties van €100. De  voorwaarden die horen bij de obligaties vind je hier. Bij de toewijzing hebben leden, die tot 15 november 2019 lid zijn geworden, voorrang.

Deltawind rekent eenmalig 1,5% emissiekosten, Anders gezegd: bij aankoop van één obligatie betaal je € 1,50 voor de transactie, registratie en verdere administratie gedurende de hele looptijd.

Inschrijven gebeurt via het ledenportaal Mijn Deltawind. De inschrijftermijn sluit op 14 februari 2020. Binnen vier weken na de sluitingstermijn hoor je hoeveel obligaties aan jou zijn toegewezen. Je hebt vervolgens twee weken de tijd om het bedrag over te maken. Ook kun je in deze periode alsnog afzien van de obligaties. Als het bedrag binnen deze periode van twee weken niet is overgemaakt worden de obligaties vergeven aan andere geïnteresseerden.
Over de obligaties in de coöperatie wordt jaarlijks rente uitbetaald. De ledenvergadering beslist over het rentepercentage. In principe bedraagt deze 6% gecorrigeerd met de windex, een getal dat aangeeft hoeveel het werkelijk heeft gewaaid. De looptijd van deze obligaties is oneindig. Je kunt op ieder moment verzoeken tot terugbetaling van het ingelegde geld. In de meeste gevallen kan dit onmiddellijk gehonoreerd worden. Lees hierover meer in de voorwaarden.

De obligaties kunnen worden verkocht, aan andere leden of aan de coöperatie. In het laatste geval wordt hetzelfde bedrag terugbetaald als er voor de obligatie is betaald exclusief de transactiekosten.

De voorwaarden van obligaties in coöperatie vind je hier

Voorwaarden

MEER INFORMATIE OVER OBLIGATIES?

U kunt uw vraag stellen via
info@deltawind.nl

up