image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Coöperatie Deltawind heeft ruim 2350 leden (augustus 2021) . Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor ons eiland. Onze leden kunnen financieel participeren, in de coöperatie of in onze duurzame projecten. Hiervoor geven we periodiek obligaties uit, zowel in de coöperatie als in de windparken. De voorwaarden waaronder we obligaties uitgeven kun je hieronder lezen.

Coöperatie Deltawind heeft in januari en in november 2020 obligaties uitgegeven aan haar leden. Beide uitgiftes zijn volledig toegekend.

Het is nu niet mogelijk om obligaties in de Coöperatie te kopen. 
Maar er worden regelmatig obligaties terug verkocht aan de coöperatie. Nieuwe leden van de Coöperatie die hiervoor in aanmerking willen komen kunnen op een wachtlijst worden geplaatst. Ieder kwartaal benaderen wij leden op de wachtlijst om te vragen of zij belangstelling hebben om deze obligaties te kopen. Ben je net lid geworden en wil je op de wachtlijst? Stuur dan een e-mail naar leden@deltawind.nl onder vermelding van je lidnummer.

Financiële informatie over de laatste uitgifte vind je in dit Informatiedocument. De voorwaarden waaronder we deze obligaties uitgeven is voor iedere uitgifte gelijk. De obligatievoorwaarden van de laatste uitgifte lees je hier.

Lidmaatschap

Heb je interesse in toekomstige obligaties, maar ben je nog geen lid? Dan kun je je hier aanmelden voor het lidmaatschap. Ben je 18 jaar of ouder dan betaal je eenmalig € 50 entreegeld. Aspirant-leden zijn vrijgesteld van entreegeld. Als voorwaarde voor het lidmaatschap geldt dat je woont op Goeree-Overflakkee of dat je eigenaar bent van een vakantieverblijf op ons mooie eiland.

Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Meer over Obligaties Deltawind

Er gelden maxima aan de hoogte van een obligatieportefeuille bij Coöperatie Deltawind. Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je maximaal 50 Deltawind Obligaties in je bezit hebben. Ben je jonger dan 18 jaar dan is 10 Deltawind obligaties het maximum. Zodra je 18 wordt, word je automatisch volwaardig lid en krijg je van ons het aanbod meer obligaties te kopen.
Deltawind rekent eenmalig 1,5% emissiekosten, Anders gezegd: bij aankoop van één obligatie betaal je € 1,50 voor de transactie, registratie en verdere administratie gedurende de hele looptijd.

De looptijd van de obligaties is voor onbepaalde tijd. Je kunt op ieder moment verzoeken tot terugbetaling van het ingelegde geld. In de meeste gevallen kan dit onmiddellijk gehonoreerd worden. 

De voorwaarden van onze obligaties zijn voor iedere uitgifte gelijk, de voorwaarden van de laatste uitgifte vind je hier.

Voorwaarden

MEER INFORMATIE OVER OBLIGATIES?

U kunt uw vraag stellen via
leden@deltawind.nl

up