image

COÖPERATIE DELTAWIND

info@deltawind.nl
T 0187 - 470 544

Postadres

Postbus 311
3240 AH Middelharnis

Bezoekadres

Boezemweg 13X
3255 MC Oude-Tonge

Coöperatie Deltawind realiseert duurzame energieprojecten en jij kunt mede-eigenaar worden. Door direct te participeren in een project deel je mee in de inkomsten. Duurzaam, lokaal en ook nog eens goed voor de portemonnee. Ieder project heeft zijn eigen financiële voorwaarden, die bekend worden gemaakt wanneer de uitgifte plaatsvindt.

image

Op dit moment zijn er geen obligaties in projecten beschikbaar

Hoe werkt een obligatie uitgifte bij projecten?

image

Eerder hebben leden van Deltawind de kans gekregen obligaties te kopen in Windpark Battenoert en in Windpark Krammer.

OBLIGATIES DELTA WINDPARK B.V. (Windpark Battenoert)

Deze uitgifte is gesloten.
Hier vind je het informatiememorandum van deze obligatie-uitgifte van Windpark Battenoert. Er zijn in 2015 in totaal 1890 obligaties ad € 500 uitgegeven. Deze obligatiehouders ontvangen 4,5% rente. Na 5 jaar lost Delta Windpark jaarlijks 20% van de obligaties af door middel van loting. De eerste aflossing vindt plaats in 2021.  De belangen van de obligatiehouders worden behartigd door het bestuur van  Stichting Obligatiehouders Delta Windpark.

OBLIGATIES WINDPARK KRAMMER B.V.

Deze uitgifte is gesloten.
Er zijn in 2018 in totaal 20.000 obligaties van € 500 uitgegeven aan leden en omwonenden van Windpark Krammer. De obligatiehouders ontvangen 6% tot 8% rente gedurende een looptijd van 10,5 jaar na oplevering. De hoogte van de rente hangt af van de productie in het voorafgaande jaar. Windpark Krammer betaalt e een jaarlijkse annuïtaire aflossing. De laatste terugbetaling is op 30 september 2029.
De belangen van deze obligatiehouders worden behartigd door het bestuur van Stichting Obligatiehouders Windpark Krammer.

Meer informatie vind je op: www.windparkkrammer.nl

 

Lid worden

image

Participeren in duurzame projecten van de coöperatie is alleen mogelijk voor leden van Coöperatie Deltawind. Wanneer je wilt deelnemen in één van de projecten en er zeker van wilt zijn dat dit kan, is een lidmaatschap bij de coöperatie dus nodig.

 

DOE OOK MET ONS MEE

Meld je aan als lid via onderstaande link

Lid worden
up